Tuesday, May 17, 2011

YE,SAYA BERANI JADI CIK ANON BERNAMA..

..ASSALAMUALAIKUM..


CIK ANON aka anonymous..kalau cakap pasal cik anon ini memang bosan..tapi sebenarnya bukan semua anon jahat ye..ada certain je yang mulut tak terkawal..bukan tulis tak boleh kawal..anonymous ni pun semua tahu kan..no known name or identity or known source..hoho..tak ada kejadah aku pergi copy&paste pula maksud dia..hehehe..maklumlah..SPM dulu BI A- je...ok..merepek merapu reban ayam je..


aku tidak pernah menjadi anon..apatah lagi jadi anon dekat blog2 orang...kalau aku dah jadi TANPA NAMA..apa kejadahnya aku buat akaun blogger ni kan kalau tak guna akaun aku ni untuk komen blog dan follow..tapi!!haha..aku menjadi anon yang bernama..tapi ntah tak tahu dia siapa..di YOUTUBE!!wakaka..disebabkan aku tak sampai hati nak mengutuk para blogger..memang tak ada hati..maka aku tidaklah mengutuk..kalau nak mengutuk pun aku tak payah lah jadi cik anon..baru berani kan der..hehe..


aku seronok pula ada account Youtube sebab aku boleh komen2 video..aku tak suka aku kutuk2..aku benci orang gedik..aku cakap je dia gedik..aku tak suka dia aku boleh dislike..even aku kutuk bagai nak kaw2..ada nama sekali pun orang tak dapat detect siapa aku.hua3...jadi berani tak aku??..tapi masih tak cukup berani ah..sebab bukan letak nama sendiri..tapi sekurang-kurangnya beranilah..haha..sangat lah kan..


memang seronok betul dekat youtube kot2 aku rasa benci gila ke tak seronok ke..memang dapatlah aku kutuk orang tu..dush!!penumbuk satu..siapa kau izyan untuk mengutuk orang..hehe..tak ada..tak kuasa mak nak nak kondem2 orang...kadang2 bila tengok orang komen vlog ni..lagi2 yang vlogger yang bagi pendapat..ada tu komen dia memang unsur kejelesan.."apa benda ntah kau merepek","tak best doh video ko","kau ingat kau hebat"..dan blah..blah...der kalau jeles cakap jeles kau boleh ke buat video macam tu..tak kan??komen pedas2 je lah mampu...


begitu juga..kalau cik anon yang mungkin sekali tak ada blog..tapi sibuk dok komen negatif dekat blog orang..kau ada ke blog??kau mampu ke??tapi nak kutuk blog orang tak best lah..ntah apa2 lah..macam bagus sangat kau tu ye..bila blogger pemes amos pula kau masuk blog dia jadi cik anon..dan lagi sekali bagi nkomen negatif..aku tahu jeleslah tu pasal kau tak femes macam mereka..betul tak??hehe..malu lah nak ngaku kan...ermm...bukan mudah kot cik anon yang suka kondem2 orang ni untuk berblogging..apa kata kau test blog kalau kau tak ada blog lah..bukan senang pun mereka nak buat video..test cepat buat video..berapa riban tengok..malas nak cakap banyak..lu pikirlah sendiri..jauhi PHD..benci dari jauh pun tak guna..sakit hati je kan??tol tak??


corat-coret:hehe..aku tak kutuk2 lah..tak baik tau...panjang lak entry aku..hehe :)











12 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

sapa ckp anon tak pemes... dia lg pemes tau sbb semua org dok cerita pasal dia. Malatop tu!! kekekeke

NURUL AINI NORAZMAN said...

hahahaha~jadi lah anon yang berani dan bermaruah,.=p

nuR izyan said...

@THE LEKAT LEKIT STORYoops!!yelah..cik anon ni pemes..deh..benci!! :)

nuR izyan said...

@NURUL AINI NORAZMANbetol3..hehe..berani!!:)

kinN~ said...

slalu nye anon ni suka kutuk kaw2. xde yg bagi komen membina. huu ;p

nuR izyan said...

@kinN~ermm..itulah lah kan..kutuk2 je :)

sarah mohamad said...

anon selalunya orang yg dengki je kot. hiks

nuR izyan said...

@sarah mohamadmybe..x de pon org yg jeles x tntu psl :)

pRiNCe said...

prince sanggup turun istana untuk datang melawat kawan2..terharu tak ??hehehe...

nuR izyan said...

@pRiNCewah!!prince dtb melawat!!terima kasih :)

HaNa Hani said...

haha...cik anon ader terputus 1 2 3 urat kat otak kowt..tgk blog org je ader je nak comment nyer

nuR izyan said...

@HaNa Hanitulah..urat sarap tputus sikit kot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...