Saturday, August 27, 2011

~BELOG DAH 2 TAHUN!!~

ASSALAMUALAIKUM

BELOG IZYAN SHAMBA DA 2 TAHUN..



Ada korang kisah blog aku ni dah dua tahun??tak kisah pun kan..hehe..tapi nak bagitahu juga blog aku yang serba sederhana dan selekeh ini dah 2 tahun..dah dua tahun aku ada blog..tapi serious blogging pun tak sampai setahun..so aku dah mula blog sejak 23/8/2009..time tu aku tingkatan lima..hape ntah dulu..cakap semua merepek..sampai sekarang pun merepek..nampak tak??itu tandanya aku banyak makan kerepek..

sebelum ini alu pun tak aktif pun  dengan blogging ini..maksudnya aku tak rajin update..kalau update pun ntah apa2 je pun..biasalah kan permulaan blogging macam itu lah..tak ada idea,pastu macam tak ada motif je,hala tuju lagi lah tak ada hala..huhu..masa aku blogging dulu pun mana ada orang bagi tips2 blogging semua,tips apa lagi nak dapat follower lah,tips nak dapat buffer earning lah..macam2 haram jadah lagi..tak ada pun..ke aku yang tak perasan..hehe..even aku tak mengupdate selalu time dulu2..tapi aku stalk2 juga blog2 yang best..mestilah kan..memang dulu kejadah tulis main hentam je..tulis pun ayat kalau tak ikut skema tak sah..memang punya formal..cer tengok sekarang..terabur..kejadah,mak jadah semua keluar..

dek kerana aku lambat aktif blogging ni..tu yang blog aku tak pemes..haha..memang tak lah..kau ingat kau meletop sangat ke...hehe..kita suka biaseee-biasee jee....cukup lah blog ini sekadar kawan-kawan baca kalau boss tongkat ali nak baca pun boleh..lagi aku tak kisah..hehe...tapi blog aku tak ada lah info pasal tongkat ali ye..orang dah baca blog ni pun kita dah suka...follower tak beribu riban pun tak pe..asal duit nuffnang masuk sudah..nampak kemataan duitan aku terserlahkan??memang aku memang mata duitan(pengakuan berani mati)..hehe..walaupun aku tak selalu update tapi masih pemerhati tetap dunia blog..memang dunia blog time memula aku blog dengan sekarang memang lain sikit..cehh,macam dah 20 tahun pula ku blogging padahl 2 tahun je..setahun jagung je pun lagi..thanks to followers and sesiapa yang sudi singgah dan baca blog ni..

jadi..

HEPY BEZDAY BELOG IZYAN SHAMBA


p/s:penat juga blogging nih..hehe

corat-coret:cuti raya..wee~~~

6 comments:

kinn said...

yeayyy. moga terus tabah berblogging! ;D

mr pot n mrs lat said...

blogwalking , jalan jalan , singgah singgah n bace entry kart sini . .
erm ,
jom terjah blog kami . .
ade new entry taw . .
cdey )':

Jiejah Gorjes said...

hepi besday n selamat hari raya (^^,)

nuR izyan said...

@kinn
yay!!mudah-mudahan..Amin.. :)

nuR izyan said...

@mr pot n mrs latthx walking here...:)

nuR izyan said...

@Jiejah Gorjesthx..n selamat hari rayer juge :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...