Saturday, November 5, 2011

Alhamdulillah..untuk result dan nuffnang!!

..ASSALAMUALAIKUM..

Alhamdulillah..dah dapat result...walaupun rasa kecewa sikit..aku sebenarnya dah jadi semakin tabah..disebabkan sering diuji dalam bab study ni..mudah-mudahan terus tabah..Insyallah..what i need rite now adalah berusaha and never give up..kalau aku nak give up sekarang..memang tak lah kan..tak ada alasan dah setengah jalan dah pun...

rasa kecewa,sedih semua buang ketepi sebab aku kena fokus untuk masa hadapan pula..and of coz tahniah buat kawan-kawan yang sukses dengan cemerlang..yang tak dapat capai target macam aku...hehe...jom kita struggle hard!!!Insyallah kejayaan akan bersama kita...

memanglah online facebook je...dekat home semua status Alhamdulillah...of cos lah kan..kita kena bersyukur dengan apa juga yang kita dapat..apa yang kita usaha itulah yang kita dapatkan..what you give is what you get..dan setiap yang berlaku ada hikmahnya..

dan!!!yah nuffnang..finally dapat pun cek dari nuffnang tu..tetiba rasa menyesal lah pergi cashout duit tu..hehe..its okay..kat akaun nuffnang tu ada lagi boleh cashout..ini pun pertama kali cash out...Alhamdulillah..ada juga kan hasil dari blog kan..after ni nak tunggu dari churp2 pula..haha..nampak sagat mata duitan aku..$$$$$$$...tak terbilang terbayang kat mata ni..hehe...


amboi aku sensor semua..haha...secret lah u ols...tak beribu-riban pun...bersyukur duit kat nuffnang tu bertambah pasal aku dah lah malas nak blogging..update lepas itu trafik bukan lah bagus sangat..ini pun dah lama tak update..asyik dok repost je mana tak nye gara-gara nak tunggu result aku tak ada mood nak blogging..blogwalking jangan ceritalah..mood sekelumit pun tarak..hehe..tapi sekarang lega lah sikit bolehlah aku blogging balik kan..


ok lah bye!!haiz~~fikir untuk new entry..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...