Saturday, December 31, 2011

SELAMAT DATANG 2012..BURBYE 2011

..ASSALAMUALAIKUM..

BURBYE!!



HELLO!!


Yah!!dah lamanya aku tak update..memandangkan nak masuk tahun baru..aku update lah kan..sebulan lebih juga tak update dan meneybakan berhabuk dan bersarang lelabah dekat belog aku yang memang serabai dan serabot secara semulajadi ni ha...maklumlah dah masuk new sem aku memang akan abaikan blog ni...memang tak ada masa nak hupdate..huhu...sebenarnya malas nak hupdate..

tak sangka nak masuk tahun baru..rasa baru je semalam lahir..haha..ayat cliche dan sangat tak boleh blah ye..bukan..aku rasa baru je semalam habis sekolah...tup...tup..sekarang dah sem 4...nampak tak ketidak sedaran di minda yang aku dah semakin tua??huhu..nampak tak sedar budak ni..tahun 2012 hilang lah umur belasan aku...macam tak percaya je..aku dah lah awet muda dan masih comel..haha..mana boleh puluh2 an ni..hehe..i tak dapat terima kenyataan lah..tidak!!!

jadi aku nak merepek dekat blog sempena tahun baru ni..lepas update ni..aku pun menghilangkan diri..sebab bukan pun orang pedulikan..hehe...aku tensi lah dengan sem baru..sebab tu aku tak boleh hupdate...
STRESS!!haha..

 siap nak video..haha..

stress ke tak stress tahun 2012 ni..InsyAllah aku akan cuba hadapinya dengan tabah..macam tahun 2011..kalau nak sedih selalu pun tak boleh kan..so be happy!!what a useless words aku cakap ni??hehe...
azam??aku memang seorang yang tak berazam..wahaha...just follow the flow je..hehe...ntahlah...bila nak capai something tu aku akan berazam dengan se azam-azam nya..nampak tak??ayat aku pun dah nampak macam aku ni berazam sangatkan??azam mestilah nak tahun baru lebih baik dari tahun2 lepas yang dah aku lalui..semua orang didatangi dugaan..so aku berharap...aku dapat hadapi rintangan,tentangan,ngan-ngan yang lain dengan tabah..hehe..and bersyukur dengan segala rezeki yang aku dan family dapat pada tahun 2011..Alhamdulillah..

so SELAMAT TAHUN BARU 2012 YE U OLS...mana2 yang hajat 2011 tak capai tu..capai2lah kan...hehe...go!go..chayok!!aku memang tak ada hajat..hajat aku nak kahwin je..hehe...yang sesape sibuk nak sambut tahun baru tu tak payah sangatlah..apa je yang disambutkan pastu balik memalam..buang masa tahu...tidur lagi bagus..kan aku dah membebel..haha....jangan nak merepek sangat eh..merepek dekat blog macam aku tak pe..skill menulis boleh meningkat...tapi kenyataan ni untuk aku macam tak sesuai..sebab ayat aku terabur tak sudah..hehe..

ok!!burbye!!


the serabai!!haha...

corat-coret:sory kalau macam panjang..maklumlah pasni dah tak update..hehe..

SELAMAT TAHUN BARU!!



hehe..ni bukan lagu tahun baru..tapi aku suka lagu ni macam ceceria je..huhu..















4 comments:

Rozuan Ismail said...

happy new year 2012!!

syieda_syaada said...

at last izyan hupdate jgk hehe..selamat thn baru jgk buat izyan. :)

Ain Atika Zailani said...

hehe happy new year yeee..!!

Miszyuyu said...

nice entry :)

Hai , my dear followers.. Yuyuk ada buat GA utk meraikan followers tersayang.. jom join <3 http://yuyukstandalone.blogspot.com/2012/03/yuyuk-1st-giveaway-sticky-post.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...