Wednesday, February 15, 2012

HAPPY VALENTINE!!PERLU KE??HAPY BEZDAY TO ME!!

..ASSALAMUALAIKUM..

testing..testing..

SELAMAT HARI LAHIR buat diri sendiri..nampak tak macam kekurangan kasih sayang..wish
diri sendiri..hehe..tak ah...setelah sebulan lebih membiarkan BELOG IZYAN SHAMBA bersarang
labah-labah dan tebuan baru lah aku nak hupdate..tu pun pasal hari ini bezday sendiri..wahaha..
haruslah...harus canang bezday sendiri..tapi tak sangguplah nak canang umur yang dah tamat
belasan ni..haha..sangat sentap bila ingat diri dah 20tahun sekarang..tapi lepas ni aku
akan buat2 hilang ingatan yang umur aku 20 tapi forever teen2...nampak sangat tak mahu terima
kenyataan kan..wateva je lah kan..hari ni valentine lah kononnnya..hari kekasihlah kononnya..
valentine sangat..valentino rossi aku minatlah juga..kepada pasangan kekasih tak nak valentine
sangat..meh2 sambut bezday aku lagi bagus..kalau nak pos hadiah..sila inbox PA aku..PA aku
siapa..wujud ke tak..aku pun tak tahu lah..sejak lama tak hupdate ni..skill mengarot aku
makin meningkat kan??mesti bangga parents aku..haha..*mengarot*..

bagi sesiapa yang lahir sama waktu
dan tarikhnya dengan kita SELAMAT HARI LAHIR U OLS!!SEMOGA ALLAH MEMBERKATI DAN MERAHMATI HIDUP ANDA
DAN SEMOGA BERBAHAGIA BERSAMA INSAN2 YANG TERSAYANG ok!!to my mum..terima kasih kerana melahirkan anakmu ini
and ayah terima kasih untuk segalanya..mendidik,makan,pakai dan melayan segala keranah..
tiap2 minggu nak balik rumah..padahal dah jadi budak universiti pun..sorilah i PBSM..
persatuan balik rumah setiap minggu..ketua kelab pula..hehe...ALhamdulillah..masih bernafas
dan menyambut hari lahir ke 20*dengan nada hurm..20??*...thanks juga kat semua yang wish..
and to my roomate yang tecinta..syafiqah,faezah,syira,tyra,sheeda,sasha,mira,n ekin..thx for
cake dan hadiah jam yang santek tu..i loike ok...hehe..OKBAI!!


thanks u ols!!

corat-coret:okbai...wish me luck 4 my final t..lepas habis final nanti aku update lah belog ni ye..harap maap..:)




16 comments:

Anisa Hang Tuah said...

happy birthday darling!

sugar2 kapas strawberry said...

happy bday :)

Rozuan Ismail said...

happy birthday ke 20!!

♥e'in♥ said...

happy birthday awk.. !

izzatul . A . A said...

HB to u , dear :)

nursayidatina said...

happy birthday :)

nursayidatina said...

happy birthday :)

nursayidatina said...

happy birthday :)

nuR izyan said...

@Anisa Hang Tuahthx akk :)

nuR izyan said...

@sugar2 kapas strawberryterima kasih :)

nuR izyan said...

@Rozuan Ismailtime kasih :)

nuR izyan said...

@♥e'in♥thx awk!! :)

nuR izyan said...

@izzatul . A . Athx dear :)

nuR izyan said...

@nursayidatinathx a lot :)

shahrazali said...

happy birthday yg ke 20 izyan....

14 hb ker 15 ???? kalau 15,,sme la kite..hehe...cuma tahun jek x sama..

nuR izyan said...

@shahrazalioh..thanks!!bezday kite 14/2..hepy bezday jugak ye :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...