Tuesday, May 29, 2012

naif,pending,lampi..adorable ke??

..ASSALAMUALAIKUM...


Wah lamanya aku tak update belog ni..mana tak nya mood blogging semakin hilang dek kerana kesibukan study dulu..jadi bila dah habis sem pun malas..mood blogging dah hilang ke laut..tapi hari ni tetiba ada sesuatu rasa untuk hupdate...apa punya geli lah ayat aku..oh..innocent??lampi??pending..wat so eva..adorable ke???
dek kerana dah lama tak lawat blog..rupanya dah baru eh...aku nak buat new post ni pun tadi asal ruang kecil je..siap mengamuk sambil nyanyi lagu nobody2 but you..walaupun tak ada kaitan...hehe..lupanya ada klik tok besarkan ruang tulis tu..aish..innocent ye aku ni..hohoho...ok gedik!!

innocent yang aku nak kata kan..macam orang yang suci,lurus,naif gitu..or someone yang unware dengan apa yang berlaku kat sekitar hidup dia...aku tak tahu lah..tapi aku merasakan orang yang innocent ni adorable..aku je lah kot  seorang perasan..haha...lagi2 kalau orang  pending or lampi aka lambat pick up...hehe..bukan aku kutuk ye u ols...aku kata diaorang macam adorable...aku pun nak jugalah ada innocent side ni..tapi aku seorang yang cepat pickup...hehe...advance gitu..mak aku bagi aku makan apa dulu pun aku tak tahu lah..hehe...tapi bab nak mengarot aku advance lah...hehe...cuma aku ni jenis yang late reaction sikit..10 saat orang dah gelak baru aku nak gelak..bukan sebab aku lampi..tapi sebab baru sampai kat urat saraf otak..tu tak lampi kan??hehe...ntahlah...

bila aku tengok kengkawan aku yang innocent ni...aku rasa macam cute je...diaorang macam clueless..and ada tu macam seorang yang berfikiran panjang..haha...padahal perkara tu no hal..tapi disebabkan dia seorang yang memang unware dengan ragam hiduplah kan..menyebabkan seribu persoalan dalam otak dia..kalau ni macam mana?kalau ni..jadi apa??lepastu nak buat apa???tapi orang yang naif gini..kekadang bab belajar...tak naif langsung..pintar2 u olss!!yelah otak dia advance bab2 study..sebab otaknya suci lagi....ni kejadah macam aku advance bab merapu merepak tak sudah..hehe..pikir nak kahwin je...


hoho..ni naif sangat ni..maklumlah first tyme!!aku dulu first tyme buat2 terkejut sambil baca buku ujang..huhu..nampak sangat tak naif tu.."buat2 terkejut"..hehe...

tapi orang naif2 ni..kekadang dalam diam ada duri..apa je lah aku kata ni..yelah naif2 kot2 ke ada niat buruk..maklumlah orang yang macam innocent ni..lagi2 muka dia..memang kalau dia buat jahat kita macam susah nak detect..tapi kawan aku yang jenis innocent ni bagi aku memang adorable dan menghiburkan..haha..aku pun mulai sekarang nak buat2 innocent ah..muka suci je..hehe..sudah merepek ke laut aku..aku kalau dah merepek..memang macam ni...harap maaf..


corat-coret:akhirnya kembali merepek...lama tak update ayat pun terabur da...
merepek innocent ni..gara-gara drama korea love rain lah..hehe..


innocent tak muka kita??sudah...



4 comments:

santai jiwa said...

warna-warna kehidupan menerusi satu perjalanan yang dialami dari peristiwa yang dilalui..
bukan sebegitu izyan?
lama tak berkunjung ke sini..
hehee!

♥e'in♥ said...

lps nie rajin2 update blog taw., hehe

nuR izyan said...

@santai jiwahehe..yup!!thanks dtg ke sini :)

nuR izyan said...

@♥e'in♥Insyallah...klo ade mase :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...