Sunday, June 10, 2012

SEMESTER BARU!!BYE BLOG...

..ASSALAMUALAIKUM...

*menunjukkan perasaan tak nak balik uitm..sebab aku tak tahu nak merempat mana..haha*

dah nak sambung belajar balik baru lah nak update aku ni kan...mengadap komputer 24 jam...tapi memang aku tak pernah buka pun blogger ni....aku dah lupa blog padahal dulu kemain kalau tak hupdate rasa macam semacam je....kalau update macam-macam je...haha....cuti dah habis pun...sedih yang amat lah...dah new sem...sem 5...Alhamdulillah...punyalah dulu aku ni asyik nak quit2..tak habis2 nak quit2...tapi Alhamdulillah masih terus belajar...mungkin rezeki aku...yelah...aku ni bukan minat sangat pun komputer sains ni...hehe...tak lah...

aku tengok followers blog ni pun dah berkurang...tu lah malas nak hupdate...orang yang baca lagilah tak ada...ha kan sadis...haha...malas berusaha tak dapat apa2...eh2...ni kejadah pepatah buatan apalah aku buat ni..epic fail betullah...cuti sem tak ada keje lain..drama-drama...sampai aku ni pun ada hati nak jadi pelakon gak...ni dah mula pula buang tebiat da...aku drama queen ngan kengkawan je...korea2...arghh!!sebaiklah banyak drama dah habis...kalau tak tengah study aku asyik fikir..nak download cerita ni lah cerita tu lah...orang nak study download paper pass sem ke..aku kejadah nak download cerita je keje....but new addict of course Running man!!my Jong kook oppa!!dah bila masa lak dia jadi oppa aku...


cr:KJKGlobal fb

not really into muscular guys*oh my english!!*tapi dia terkecuali...kemain ayat....wahaha....dah tetiba kan nak masuk korea pula...ni kalau aku dah melalut pasal korea ni...parah ni kang...baik aku hentikan...
besok dah kena balik uitm...sedih-sedih dan syahdu...baru ada feel nak berblogging....i dah kena pergi sambung study lak...syahdu....tak po lahkan...aku akan hupdate after habis sem5 ni...mak ai..kemain 5 bulan lagi la jawabnya...lantaklah bukan ada orang baca..hahaha....ok...bye  u olss...doakan terbaik buat diriku untuk sem ni...rajin2 lah lwat blog ni walaupun tak nak baca!!

corat-coret:belog!!!



4 comments:

Weirdo said...

LAME BENOR IZYAN TAK UPDATE :) TERTUNGGU TUNGGU POST KELAKAR MCM DULU :)

nuR izyan said...

@Weirdohahaha....tulah kite x de masih...Insyallah klo rajin hupdate la :)

E'in said...

blaja rajin2.. :)

nuR izyan said...

@E'in
ok..Insyallah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...