Tuesday, December 25, 2012

HTML DAN EDIT BLOG..AHH...STRESS!!

..ASSALAMUALAIKUM..



Tadi aku buatlah proses edit blog..tapi hampeh gas...memang gas je yang aku dapat...alih-alih blog ni jadi buruk tak serupa muka i olss yang comel ni..tensi tahap tigapulohtiga...malas nak layan...hahaha...

barulah aku nak buat blog aku cecomel sikit..tapi aku punya skill edit mengedit..haish...tahap tak sabar punya orang...baru mata terkojol sikit tengok html panjang berjela dah give up...hoho..statement tak boleh blah dari budak komputer sains..hehe..padahal belajar kemain ngadap coding..html time belajar..ala..kacang walnut je..senang..tapi lawan bagi senang sebenarnya..gila kentang tak faham..result final bagus pula..Alhamdulillah..



aku dah lah jeles tengok blog orang comel-comel,cantik2,ada bling2..kelip-kelip sana..gerak-gerak sana..blog aku dah lah bosan pastu tak warna-warni lak..tu pasal jeles tengok blog orang lawa-lawa...hehe..tapi lawa tak guna gak kan..yang penting...kita enjoy!!!dah..datang penyakit sakit-sakit..huhu...paling aku jeles dengan blog adik-adik yang masih sekolah tu...hamboi..gojes tahap gabanlah...kemain...cantik bling2..twinkle2 little star!!aku punya blog malap je...patutlah aku ni asyik sedih je...kaitan sangatkan...ala sebenarnya bukan susah pun nak edit kan..banyak tutorial dah..even adik darjah 6 pun buat tutorial pasal blog..aku ni dah besar...terkemut-kemut nak edit blog..siap buka 4,5 tab semua cara nak edit blog..kah3..lawak..sadis hidup aku..


aku rasalah kan adik-adik yang suka sangat ha edit blog...main2 dengan HTML ni pe kata masuklah kos bab komputer...aku dulu minat time sekolah kan...pastu universiti apply lah komputer sains konon...ha...ingat belajar hal-hal komputer je..noob sangat haku...sekali ...HAI!I CALCULUS!!teribble mak...matematik tahapbuatakumerana...hahaha..maklumlah bukan otak math sangat..otak asyik nak kahwin je pula..hehe..konon nak edit blog ni guna ilmu HTML aku belajarlah kononnya..padahal..tak nyah nak xtreme dan obses sangatlah kau izyan...hehe...HTML ni banyak pula benda aku nak kena ingat..tapi ingat untuk satu sem je lah..haha..tapi tak pe..aku akan edit blog aku jadi lawa macam aku*gila punya perasantan*..bling2 harus ada..haha...kalau tak aku hack semua blog yang cantik jadi buruk..hamboi...html fail..ada hati nak hack orang..kah3..lawak pak cik ayob*tak tahu pakcik mana*...bye2 nak edit blog..



corat-coret:panjang benar bebel bosan tengok blog ni..sedih..hehe..


4 comments:

Ikhwan Redza said...

Menarik cerita akak..sebab kita pun kebetulan tengah sibuk edit Blog juga...! Faham sangat tension bila tengok HTML yang tak fahama tu..dan bila tanya atok Google pula..ada juga info yg outdated dan tak jadi....

nuR izyan said...

@Ikhwan Redzakeke...betul tu..sebenarnya bukan tak faham..malas nak fahamkan..hehe..bukan..sebenarnya mmg x pam..haha..:)good luck edit blog!

Ikhwan Redza said...

Terima Kasih Akak..! Memang lucu pun cerita akak tentang edit Blog. Kebetulan pula ramai rakan-rakan pun baru mula.Adalah yang diantara 1 bulan ke 1 tahun bermula Blogging. Kami semua boleh dikatakan pangkat adik..Umur diantara 11-16 tahun gitu.

nuR izyan said...

@Ikhwan Redzakecik2 da ade blog kan??hebak!!huhu..akk..hurm..dah tua baru nk blogging..hehe :)selamat berblogging!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...