Sunday, December 30, 2012

IPHONE nyahlah kau dari hidupku!!

..ASSALAMUALAIKUM..


tadi aku dah stress pasal nak edit blog haku ni..sekarang ni stress tengok handphone aku yang macam dah nak nyawa-nyawa ikan..haha..ceh..konon nak guna iphone gitu..ahaks!!tapi menyusahkan aku pula tetiba..pasal si iTunes gila..handphone aku pun sama gila..sekarang pakai handphone 3310 je..tak lut walau jatuh ke lantai..kental sangat kau 3310...seriously kagum i!!gedikz tahap gedikz...gedikzz..


smartphone sekarang kan semua orang menggila pakai..aku pun nak pakai sama tapi dah boring application semua sama dari ke tab,ipad..tapi iphone barangan apple ni kan leceh sikit..semua nak macam ekslusif konon padahal processor dalam2 tu ingat tak tahu ke dari apa..oops..hehe..ado kena saman ni kang...bluetooth sama dia je..tak cool..kalau aku dah tersalah jailbreak...memang break and broke aku nak kena pula pergi kedai jailbreak kan balik..aku pun satu konon terel sangat nak jailbreak..haha..sekali je lah aku jailbreak jadi...pastu..hurmm...semua jadi tak menjadi...handphone terbengkalai...lantak kau lah...kau iphone ke ipong...peduli apa lah haku...

aku boleh katakan iphone tu hidup merana lah juga dengan aku...dah lah jatuh...pastu dah skrin tetiba retak pula...sebaik bukan seribu...kalau tak ha...berlagu dondang sayang aku nangis*okay scary..hehe*...maklumlah aku ni bila ada benda mahal memang nak dirosakkan..orang upgrade new gadget..tetiba aku pula nak guna 3310..takpe asalkan boleh baling dari tingkat empatpulohempat*boleh ke??*..dah betulkan..ingat nak tukar handset baru kan tapi sayang lah pula..huk..huk..tahu pula aku sayang..tadi kemain...menyampah...

dah pula aku sekali gedik nak upgrade ios dia konon bukan main tengok tutorial bagaikan sekali...masalah lagi..kah3..aku memang gini...yelah nak menguji tahap kekomputer sains aku ni..padahal tak ada kaitan pun..haha..hurmm..sekali hampeh..tu lah..janganlah jadi macam aku...yo yo o je...apa pun tak boleh..dah..after ni aku tak nak dah guna iphone 3gs,4s ni aku nak guna iphone 5 pula..haha..apa punya putar-belitkan aku ni..wahai handphone ku nanti aku pergi hantar kau betulkan software problem kau tu..haishh..sensetif benar...hangin aku di buatnya..hehe...

corat-coret:hapo stress dari tadi..hehe..







2 comments:

Ain Atika Zailani said...

haha lek lek jangan marah.... bersyukur.. bukan calang calang orang pakai iphone ni heheh!

nuR izyan said...

@Ain Atika Zailanihehe..tgh emo sikit..hehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...