Wednesday, January 16, 2013

BLOG HAS NOT FOUND..SOB..SOB.SOB..

..ASSALAMUALAIKUM..

Sejak boleh aktif balik blogging ni...rajin pula aku update and blog walking...sekarang duduk di rumah jadi boleh lah online 24jam kan..hehe..merepek tak sudah lah aku depan laptop...aku rasa kalau laptop ni hangin dengan aku..dia letopkan je diri dia..asyik dok ngadap muka dia yang licin berskrin ni..tak reti nak rehatkan dia ke??

jejalan ke blog orang...aishh...seriously jeles blog orang cecomel dan cantik...ketuk kepala 23456788999 kali sebab aku malas nak cantikkan blog..memang paling pemalas...pemalas..pemalas...pemalas...dah kenapa aku buang tebiat pula ni...pastu nak lah jejalan dekat blog blogger yang aku selalu bertukar komen,baca blog dia,blogger yang aku selalu ramah-mesra dekat alam maya sekali kebanyakannya blog diaorang dah tak de..haiz...sodih haku rasa...





hampeh gas...blog not found/blog has been removed!sob..sob...sob..ceh..sedih kekononnnya...blog tidak dapat dicari...tidak!kenapa ini berlaku...hehe..aku pun tulah lepas 2 tahun baru sibuk nak blogging balik...tahun lepas blogging tapi jarang*entri tahun lepas hanya ada 9 je padahal setahun ada 365 hari..sadis*  sebab sibuk sangat study,project nak tomoi orang lagi*kejadah pula ni*...baru sekarang nak lah tengok blog geng lelame..sekali dah tak ada...yang best2 pun dah delete blog diaorang...dahlah blog yang aku suka baca..tapi dah tak ada pula..

aku rasa kalau aku pun malas nak blogging aku akan delete blog ni..tapi sayang pula...dulu ada terniat nak delete blog ni sebab kena "segala kata cacian yang telah engkau berikan..."kemain nak najwa latif tetiba haku...yelah cik anon ntah mana pelik sangat nak kutuk dekat formspring..hehe..sabar je la..geng blogger aku 2 tahun lalu pun blog diaorang dah tak ada...lonely je aku rasa blog ni..haha..over sangat perasaan aku ni..tapi sebaiklah ada yang blog dey all masih wujud lagi..dapatlah den baca...tapi ada juga yang dah setauhn tak update..hehe..biasalah tu kan..kekadang bila dah busy ke ada hal..memang malas nak blogging dah..

watever!!aku nak pergi buat blogwalking...nak tengok blog cecomel orang..








4 comments:

syieda_syaada said...

haha rajinn pulak izyan hupdate blog..kami mcm malaz ja nak hupdate skang ni.hihihi

nuR izyan said...

@syieda_syaadahehe..tulah pasal..sbb x de keje nk wat :)da lame x nmpk awk update..:)

syieda_syaada said...

hahah kann?ehh izyan da abeh study ker?

yuyu mi said...

@syieda_syaadahehe..belom..tapi wat2 cam x de keje :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...