Friday, January 18, 2013

Mesranya Mat-mat bangla ni..

...ASSALAMUALAIKUM..


kaitan sangat aku nak tepek kartun jepon ni kan...menyampah...menyampah...hehe...menyampah tepek juga kan...dah kenapa lah aku nak tulis pasal kemesraan mamat bangla ni...maaf macam tak sopan kan..yelah malas nak tulis panjang-panjang Bangladesh...jadi short form sudah bangla kan...kemain kemesraan...geli gelimat aku menaipnya..hahahahahahahahahha...oopss...

selalunya pergi memana tengok mat2 bangla ni kemain omak ai mesra,manis-manisan...orang putih kata apa sweet gitu..jeles2...sambil hentak kaki nyanyi kuch kuch hota hai aku tengok kemesraan diaorang..apa.aku tengok kemain semangat kasih-sayang diaorang yang begitu gitu tu antara satu sama lain..tapi tak ada lah aku fikir diaorang ni gay ke hape...haish...jangan nak serkap jarang..kang ada aku serkup dengan tempurung kang..ok..gurau...hehe...



tetiba aku teringat masa tu aku naik bas awam..lepas tu bas tu yelah kerusi tu untuk 2 orang je..tapi perasaan kasih-sayang yang tak dapat dibendung*jadah geli ayat ni* mereka pun duduklah 3 orang..alolololo...comel lote itik tok wi...yang mat bangla tak ada tempat duduk tu pun lalu dengan sopannya duduk di atas pangku kawan dia..ahahaha...adeh..MANIS!!!sampai semut hampir kerumun diaorang..hehe...tapi time tu aku pula tak ada perasaan sangat nak terasa macam lawak sebab aku tengah terasa tidak dilindungi oleh lelaki..yolah hado ke lelaki depan mata aku biar aku bendiri seorang diri macam tiang berdiri*bukan nak bagi duduk*.dan dia pun dengan selamba badak sumbu main game handset...tak gentleman!!reject!!ok..tetiba..mesti  sebab aku tak comel*kaitan sangat*



hehe...tapi aku rasa memang sahabat baik sangat mat2 bangla tu...bagus...sebaiklah dia tak suruh aku duduk atas pangku dia..haha..kang aku tomoi kang..ha...jangan memain....dah lepas tu aku ingat sesi pangku-memangku ni dekat dalam bas je...sekali dekat stesen bas...kerusi pula tak cukup..aku nampak lagi mamat bangla 3 orang tadi...pangku-memangku lagi...time tu aku nak pengsan sebab nape begitu kemain penuh kasih-sayang ni..haha..*pengsan*..tu belum lagi yang 'dating' dekat tepi pantai...lagi jalan berpimpin tangan kalah true couple lah...hurm yang tapi lelaki-lelaki..kalau orang Islam ni paling menyampah aku tengok yang berpegang tangan tu yang tak ada pertalian yang sah..rasa kalau ada gergaji..dah lama aku kerat  tangan diaorang tak kiralah kalau korang yang paling bahagia time tu....ok..kan..aku teremo..hehe...bila aku tengok kemesraan diaorang ni..aku rasa macam comel*ye lah tu*...kelakar pun ada..yelah apa pun kasih-sayang antara mereka..oh...kiut sangatlah tu..tapi yang tak kiutnya..aku teringat time aku dengan roomate aku time sem 1 naik bas...kebetulan mat bangla bendiri sebelah kawan aku yang tengah duduk..aku sebelah kawan aku..tetapi omak ai...bau ketiak sebatu...sweat sangat..tak mampu nak kata kiut..haha...pengsan!!!



corat-coret:ah..tengik!!hehe..




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...