Thursday, January 17, 2013

SEGMEN : SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN

..ASSALAMUALAIKUM..

Nampaknya aku sekarang demam-demam nak join segmen..dah lama tak join dulu time Ben Ashaari je yang aku join...kali ni nak join juga blogger2 lain..hehe..

gampang sangat ok tepekkan kejadah banner segmen ni


siapa nak join klik SINI EH

NAMA:NUR IZYAN

TARIKH LAHIR:14 FEB 1992(tak lama lagi tambah tua..huhu)

terima kasih ajak join..sudah follow anda!!

dah moh lah kengkawan bloggerku kita join segmen ni

TARIKH AKHIR:31 JANUARI 2013

24 comments:

Mimie Najib said...

tQ izyan join segmen akk..salam kenalan ye.. :)
valentine's besday dia ye.. :)


http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/senarai-nama-peserta-segmen-selamat.html

akan sentiasa diupdate.. nti tgk la sapa yang tarikh besday sama.. ;)

Angel Shared said...

Kunjungi sahabat dari segmen yang sama
http://kharisma-alfath.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

nuR izyan said...

@Mimie Najibhehe..slm berkenalan juga..nnt kite tgk senarai name tu :)

nuR izyan said...

@Angel Sharedoh..thx..akan berkunjung kembali..:)

bazilah abu hassan said...

Datang bawak kek dan lilin dari segmen sama. Follow sini. Jemput la jenguk blog kita~
http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

yuyu mi said...

@bazilah abu hassanhehe...thx..kite akan ke blog kamu :)

Cik Aishah said...

Assalamualaikum.. Dari segmen yang sama...
Done follow & singgah...:)
http://sayaaishah92.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

yuyu mi said...

@Cik Aishahthx...salam perkenalan :)

Puteri Mama said...

dari segmen yg sama...singgah+follow awak :) follow back k

http://tomatobey.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

ALS said...

Follow sini,

Jom follow saya jugak,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/selamat-hari-jadi-kampeitai.html

yuyu mi said...

@Puteri Mamathx puteri mama :)

yuyu mi said...

@ALS
thx...akn berkunjung ke blog anda :)

~didiey~ said...

datang dari segmen yg sama :)

http://www.athirahdiyana.my/2013/01/segemn-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

~follow~

yuyu mi said...

@~didiey~thx...:)

yana aina said...

dari segmen sama ... dtg melawat ^^

http://www.nazlyizan.my/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

michelle De hunny said...


terjah sini dari segmen sama.
follow awak~
:

http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

nabila barni said...

nabila dari segmen sama ! follow me back okeyh ! :D

Aku Anis said...

selamat menyambut hari jadi yang bakal tiba.Anis pun sama bulan Feb.Kihkih tapi cepat 2 hari =)

Ayu sukatiakula said...

salam,

singgah dr segmen yg sama

jemput singgah http://monwalktoremember.blogspot.com/2013/01/segmen-selamat-ulangtahun-kelahiran.html

done folo u

yan shamba said...

hehe..yeke??selamat hari lahir :)

yan shamba said...

terima kasih...akan pergi ke blog anda :)

yan shamba said...

thx!!:)akn melawat blog anda

yan shamba said...

time kasih..akan terjah blog anda :)

yan shamba said...

orait!!akan follow back :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...