Thursday, February 21, 2013

1st GA by NYNA-Barbie Giveaway

..ASSALAMUALAIKUM..

Barbie Giveaway gitu..comel kan u olsss..saya telah di tag oleh tuan blog tutorial yang awesome..serabot hal edit blog pergi dekat blog best ni Qaseh Hafizah


Bagi siapa yang nak join Giveaway ni slik klik banner comel di atas ok!

BLOG CIK BARBIE*suka hati aku je cik barbie..hehe*

SYARAT-SYARAT :-

1. Warganegara Malaysia. *wajib

2. Mempunyai blog sendiri. *wajib

3. Follow blog Nyna *wajib

4. Follow twitter Nyna - sini! *wajib bagi yang ada twitter sahaja, kalau tak ada tak pe.

5. Buat satu entry yang bertajuk 1st GA by NYNA-Barbie Giveaway beserta banner diatas. *wajib

6. Tag sekurang-kurangnya 3 orang dan pastikan mereka tahu. *wajib

7. Tinggalkan link entry awak dekat bahagian komen entry ini. *wajib


SENARAI HADIAH :-

1. Topup MAXIS/CELCOM/DIGI RM30 x1 pemenang.

2. Topup MAXIS/CELCOM/DIGI RM10 x2 pemenang.

3. Topup MAXIS/CELCOM/DIGI RM5 x2 pemenang.

4. Tudung bawal bercorak x2 pemenang.

5. Shawl bercorak x1 pemenang.

6. Blog review by Nyna x5 pemenang.

7. Bloglist by Nyna selama 3 bulan.


ha..macam mana u olss..goda ke tak tergoda dengan hadiah 
dia...aku dah lah tak pernah menang giveaway..plezz..bagi saya menang..kah3...minta simpati..siapa rasa  dia comel apalagi join lah giveaway comel ni..tuan blog barbie giveaway ni pon ada tutorial dan freebies yang best..blog dia pon pinky..comels u olss..jadi i olss nak tag 3 orang ni..harap sudi join ye..


http://anakpakmansor.blogspot.com/
http://diariesgadhissepet.blogspot.com/
http://doublea-amiradila.blogspot.com/


7 comments:

Mizz Nyna said...

Love! thanks for support & join GA nyna ye. all the best & gudluck :)

mia syaza mansor said...

thanks for tag-ing me dear . but sorry . im quit bz to settle up my stdy things . dont have so much time utk online . btw gudluck :)

yan shamba said...

no probs..welkom :)

yan shamba said...

hehe..x pe..settle down sume dulu k..gud luck for study :)

Alia Az said...

dari GA yang sama .. goodluck ! hehe .. =D done follow sini .. follow me yeahh .. hehehe .. =D

http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html

yan shamba said...

thx!!!goodluck too..ok akn ke blog anda :)

✸Maizatul Nurirwane Idr✸ said...

Singgah dari

http://good-night-little-star.blogspot.com/2013/02/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...