Monday, March 4, 2013

NO1 SIKIT DARI NO3,BUDAK KECIL MEMANG COMEL!

..ASSALAMUALAIKUM..


rambut mangkuk..trademark adik aku..haha..


Hari ini nak update tapi kepala asyik serabot dengan kejadah calculus bagai..stress level..9999.88%..haha..kemain kan..stress tahap boleh pengsan 3bulan da...

tapi teringat perbualan aku dengan adik aku yang comel..oh...comel lah sangat..

PERBUALAN 1

aku: Hariz dapat nombor berapa periksa?
Mak: NO 3
aku: asal tak nombor 1?
Adik aku: No 1..sikit..

ok..time ni aku rasa what the fish adik aku ni.cuba troll aku ke??hehe...walau apa pun memang betullah tu nombor 1 tu sikit...bijak-bijak...sampai sekarang kot sebabnya adik aku tak dapat no1..sebab sikit..ceit!!aku kena tukar pemikiran dia ni...aku berdebat bagai orang gila yang no1 terbaiklah dalam kelas..tapi dia still tak nak no1..sabar je lah..

PERBUALAN 2

Adik:K.yan cepatlah nak pergi sekolah*sambil nangis*
Aku: saborlah..lambat lagi..asal nak pergi awal-awal*time  ni aku tengah hangin*
Adik: hariz nak cop kerusi..nanti tak dapat kerusi warna biru
Aku:*what the fish lagi*

haha..seyes time tu tengah marah tapi bila ingat balik..adeh..lawak...adik aku ni pun fikiran dia..tapi budak-budak memang kadang-kadang fikiran diaorang xtreme..bila cakap sometimes buat orang speechless..budak-budak memang comel..tapi tulah kerenah merepek je lah tak tahan..kan..kan..kan..ha..siapa yang ada dialog cecomel dengan adik ke,anak dia ke..aku dengan adik aku ni beza 14 tahun..kadang-kadang pergi shopping tengok baju dengan dia orang tanya "anak ke"..omak ai..aku punyalah comel..haha..






16 comments:

ISs said...

wa...comel3..

Jom ke sini :

Menarik : Muzium Sain Miami Lengkap Dengan Tangki Jerung
Popular : Gua Ais Terbesar Dunia
Pelik : Ombak Membeku Secara Tiba-tiba
Seram : Kuasa Air Membelah Jalan
Confius : Tasik Garam Warna-warni
Meletup : Kolam Terapung Di Tingkat 24
Meriah : Sambutan 100 tahun Doraemon
Kreatif : Apartment dihiasi Bola Ping Pong

Dan Banyak lagi di Green Life..

♥ CIKZEK ♥ said...

Hakhak comel adk awk yunk =) mcm kakak dye jugaklah kan :D

fatin aziz said...

cutenye perbualan tu..hehehe..adik2 mmg mcm tu..kna layan je la..:)

Harith Iskandar said...

ehehe budak2 mmg comei biar apa pun jawapannya...dorang tetap comei... :)

yan shamba said...

hehe...ok..akan melawat ke blog anda :)

yan shamba said...

hehe..x..adik die x comel..kakak die je..ok..prasan jap..hehe :)

yan shamba said...

haah..tp kdg2 x terlayan bile dah nk mengarot :)

yan shamba said...

kan..mmg comey sgt..kdg2 speechless dgn kate2 dieorang..hehe..:)

Adiba™ said...

Comel la korang dua :)
http://sheisdibaa.blogspot.com/

yan shamba said...

hehe..thanks..akn ke blog anda :)

xila dot said...

bestkan ade adik kecil hiii

yan shamba said...

haah..hehe..tp byk kerenah :)

Noraqilah Johari said...

elele comelnye die..no 1 sikit ye.. =_="

mohon like sini ye :)
http://www.facebook.com/pages/noraqilahjoharidotcom/267245240052274?ref=hl

yan shamba said...

hehe...no1..mmg sikit..tp terbaik time exam..hehe..
ok..akn like :)

cik julia said...

hihi.. no 1 memang sikit..^^

yan shamba said...

hehe...mmg sikitkan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...