Thursday, February 7, 2013

RANDOM TALK:EDIT BLOG+PRODUK KECANTIKAN

..ASSALAMUALAIKUM..

RANDOM #1:EDIT BLOG

Alhamdulillah..akhirnya blog aku bertemakan ungu!!aku memang suka gila warna ungu ni..selalu nak edit blog malas..so 2,3 hari lepas privatekan blog sekejap untuk edit blog aku..dan iklan cpuv nuffnang yang menari-nari selama 2 bulan dekat blog aku pun dah jadi metered tau..sensitiflah si nuffnang..hehe..tapi terima kasih lah ye..bertambahlah duit i olss..aku ni ha nak edit blog bukan main pemalas...seyes..malas aku nak mengadap coding bagai..kalau JAVA boleh tahan lagilah..ni HTML masa aku belajar dulu paling aku tak pernah seyes..hehe..banyak benda nak kena hafal kot..last sekali memang kena belajar untuk quiz,test dan final lah jawabnya..oopss..jangan begini ye..tak baik study last minute tau..tapi ini HTML sebaik tak masuk asp bagai..ok..oopss..dah jadi comel tak blog aku??hahaha...gila perasan tau..

        



dan header aku yang biasa-biasa je..sebab aku ni bukan kreatif dan aku dah lupa macam mana nak guna photoshop tu..haha..teruk benau kan..memang pertama dan terakhir aku guna photoshop time aku sem 3 dulu masa kena buat projek multimedia..terrible tau aku ni...

RANDOM #2:PRODUK KECANTIKAN

Aku tahulah semua orang nak cantik..aku pun sama..tapi kakak aku ni semua produk dah dicuba tapi gitu juga rupanya..aku pula yang risau..nanti makin teruk pula muka bukan licin berseri lagi dah menggerutu pula kang..masa dulu aku nak juga lah muka licin kekononnya..hurmm..belilah produk-produk haram jadah..tapi tak berkesan..mesti tak sesuai dengan muka aku kan..sebab orang lain guna berkesan je..geram tau u olss!!i olss beli mahal..tapi dah kalau tak berkesan tu nak buat macam mana..akhir sekali tak guna apa-apa produk pun..muka ok je..tapi bila aku tengok kakak aku meggila dok beli produk kecantikan tu..memang..memang gila..hehe..harap-haraplah berkesanlah dekat muka dia yang kali ni punya produk..aku dah tak tahu yang ke berapa kali da produk terbaru dia beli ni..haish..produk apa yang berkesan eh??bagi tahu aku sikit..ni nak recommend dekat kakak aku..hehe..



ok dah habis merepek..hehe..


inginkan pelbagai produk kecantikan dan kesihatan??KLIK SINI

SM HEALTH AND BEAUTY PAGE

6 comments:

Mimi Azirah said...

kire terror la bab2 edit nih..akak hampeh

yan shamba said...

hehe...hasil tutorial org lain jugak..hehe..kite x suke ngadap coding2 ni...tensen..asik ngadap coding je!!blog akk comel da..:)

izah hassan said...

xpayah bli produk mahal-mahal..guna petua tok nenek udah..sy pn dh stop guna prduk mhal..tetap cun..kuang3 perasan jap

yan shamba said...

tu la..kita pon same stop..mmg x sesuai ngan muka..hehe..same juga..tetap cun*hehe..same2 perasan* :)

Nurul Ain said...

produk kecantikan ni kena try and erro..

yan shamba said...

tulah..tp muke die asyik error je..hehe..x taw nk pakai produk ape lg..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...