Sunday, February 17, 2013

VIDEO BLOCKED AT YOUR COUNTRY:HOTSPOT SHIELD ADO

..ASSALAMUALAIKUM..


Baru perang chatting dengan kawan aku ni ha..hehe..ni semua gara-gara dia tak dapat nak tengok video sebab video blocked...negara tentu je boleh tengok.paling tau..kawan aku ni pun ingat aku ni budak sains komputer aku tahu bangatlah semua benda..aku tak kaji lagi internet ni tau...programming apa tah lagi...terkapai-kapai aku kelemasan..but i loike database!!tetibe..ok..jangan nak tensi sangatlah kawanku kalau video kau nak tengok tu blocked kat negara kita..lagi2 yang kat youtube..ada caranya u olss..dengan mendownload HOTSPOT SHIELD di computer u olss..

KLIK LINK BAWAH NI UNTUK DOWNLOAD OK


       
  • Dah masuk website tu apa lagi kliklah yang macam gambar di atas ok!!
  • Dah habis download macam biasalah install
  • lepastu dah boleh guna!!

Nak guna HOTSPOTSHIELD ni gini 
  • Dah install..bukalah hotspot shield korang tadi
  • pastu nanti korang kena connect
  • dah tak nak guna disconnect balik sebab iklan dia kang tetiba muncul buat korang annoying


video yang dok hangin tadi sebab kena blocked tu dah boleh tengok dah..tapi yang annoying sikit sebab iklan dia suka muncul menyibuk dekat atas..tapi pangkah je...jadi kawan aku yang sibuk sangat nak tengok cerita korea dia dekat VIKI tu tengoklah puas2 ye..dah kau jangan nak tensi sebab video tu block..nak tengok dekat website yang blocked juga..tak faham aku..hehe..saje nak uji aku tol!!hehe..

4 comments:

Nur Syahira said...

thanks singgah blog...hehe..btw,nice tuto..mesti tahu bnyak tentang computer kn ?? ^_^

otw download hotspotshield nie...

http://imnursyahira.blogspot.com/2013/02/bila-dah-janji-tunaikan-janji.html

yan shamba said...

welkom..hehe...x tau..masih mengkaji..hehe..download jgn x download..akn ke blog anda :)

kopi pasta said...

so far tak pernah pkai hotspot shield tu. con iklan tu. pro boleh bypass sekatan. tp rasanya speed internet kita kan jd slow cket berbanding kebiasaan..

byk cara nk bypass blocked website. pkai proxy, pkai vpn n byk lg

aku ske pkai vpn...wlaupun kne byr cket, tp berbaloi :)

yan shamba said...

yup..con iklan n internet lmbab ckit..tp free..hehe..student x mmpulah nk byr2 ni..aslkan dpt tgk 1,2 episode cite korea jadilah..huhu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...