Tuesday, March 19, 2013

BLOG KITA SUDAH TUKAR BLOGSPOT KE DOMAIN [DOT] MY

...ASSALAMUALAIKUM..



Kita nak tulis entri tapi semua akhirnya masuk draft..hehe..tulis-tulis masuk draft..lepas tu repost je lah entri lama..harap maafkan saya.Berdasarkan tajuk panjang kite tu..blog aku dah tukar ke DOT MY ye kawan-kawan...eh2..orang lain dah lama tukar..haha..kenapa kau begitu ketinggalan bas..sebenarnya ini domain yang free untuk setahun tu..aku punya tak alert aku dah daftar bagi dekat ASIAHOST tu sebulan lebihlah juga..aku memang suka daftar ntah apa bagai lepastu semua lupa..haha..lepastu cek email nak delete segala sampah-sarap tak patut..nampak pula email dari Asiahost ni..jadi bukalah..lah hai..kejadah aku punya status dah active..aku je tak tukar domain aku.

Jadi nak tukar sendiri tapi tak tahu aku kurang sabar sikit..padahal senang je..jadi aku minta sajelah cik admin ASIAHOST tu settingkan..aku tengah serabot..jadi tetiba semua benda buat tak kena je..ha..suruh orang tu settingkan senang..walaupun sebenarnya aku setting sendiri lagi senang dan cepat..hehe..kita kan gedik..kenapalah aku boleh lupa..padahal dah active lama..hehe...aku memang macam ni..lepas 3 tahun blogging barulah tetiba nak tukar domain pula..bosan je asyik .blogspot.com..hehe..tak lah...jadi itu je..keserabotan belajar...saya harus fokus..siapa nak daftar ke tukar domain jom daftar di sini


masih izyanyuyu tapi dah tukar .my...aku sebenarnya nak izyanshamba..ermmm..sudahlah tak apa..izyanyuyu memang asal url aku pun.SERABOT.

4 comments:

Setiasmile said...

cane nak daftar domain uh ea??

yan shamba said...

@Setiasmileklik je link yang sy bagi tu..dekat page tu ada CHECK YOUR DOMAIN AVAILABILITY..maksud domain yg awk nak..lepastu je proceesd next step :)

Azri Othman said...

wohaa.. baru tukar domain jugak

www.letourdeilmi.my...

Anis Salmizan said...

kalau tukar ker dot com free jugak tak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...