Thursday, March 14, 2013

Gambar Header kau retarded..haha

..ASSALAMUALAIKUM..



Sejak akhir-akhir ni busy aku pun malas nak update blog ni ha..dan aku lebih sibuk dekat tumblr..hehe..senang reblog je..income pun masuk..kahkah..apa je kau ni izyan..duit tak sudah..haish...

kawan aku sangat tidak baik tau ada ke dia kata gambar aku dekat header tu retarded sebab aku pakai spek besau tu..hehe..macam-macamlah kau..tang mano retarded aku tak tahu..sekali sekala aku nak nampak nerd pun tak boleh..di suruhnya aku tukar gambar lain..haha..tak kuasalah aku..aku banyak hal lah..ni header aku pun simple gila lah hai.aku malas oi..kalau ada orang nak buatkan cantik2 ke tepek gambar photoshoot cantik glamer takpe gak..hehe...

meh..tengok retarded ke tak haku..


ok..yang first tu memang gedix lah hai..harap maaf..jadi kawanku..maaflah buat kau annoying..adeh..baru nak memakai spek besau yang besar dia separuh muka aku ni..header tu lah yang terpaling comel aku pernah buat sepanjang aku blogging..haha..sadis tak..itulah hidup aku sebagai seorang blogger...THE END.tak ada motif.

4 comments:

Harith Iskandar said...

xper lah header spek besar ke ape...janji ade...& muke pon comei...ehehe
baik byk dr sy ni...header langsung xde... :)

Lina md. munir said...

Itu memang style budak-budak muda sekarang ( gambar hot stylo mylo terkini ). Hehehe

yan shamba said...

@Harith Iskandarhehe...tulah comei ape kan..haha..org lelaki sempoi je :)

yan shamba said...

@Lina md. munirhehe..harus tu..stylo sikit..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...