Tuesday, March 19, 2013

KEPUTUSAN SPM NAK KELUAR...GOOD LUCK!!

..ASSALAMUALAIKUM..



Result STPM sudah keluarkan ?macam mana bagi rakyat jelata yang menduduki kertas STPM yang lepas..fantastic..A+++++ tak result korang??pointer baik punya tak??mestilah kan..u olss semuakan otak bergeliga gitu..tahniah ye..bagi yang mendapat keputusan cemerlang,gemilang,terbilang..saya di sini sangat jeles*memanjang nak jeles..hehe*..

SPM pula lagi berapa hari je kan..haha...mesti berdebar sangatkan..mana tak ye..ada adik yang aku kenal dekat facebook ni..asyik kata risau je..cuak semua..relaks dek..bawa bertenang,berdoa banyak-banyak..apa-apa result tunggu memang berdebar..lainlah kalau dah yakin result A+++++ berderet sampai 20 dekat slip result tu..bangga ye mak ayah.Insyallah..cemerlang keputusan awak.

Keputusan SPM dulu tak ingat perasaan aku..haruslah berdebarkan..sebelum tu lepas habis sekolah dah lek lek lu..lepak bagai..maklumlah keputusan SPM lama lagi keluar..pergi cari kerja nak kumpul duit..berjimba..hehe..tapi aku dulu tak pun..sibuk depan laptop je..budak IT konon..menyampah..lepastu bila keputusan SPM lagi seminggu nak keluar time tu memang cuak...satu minggu asyik otak pasal keputusan SPM tu jelah..time tu rasa nak menjerit je walaupun tak ada motif.Alhamdulillah...keputusan ok lah..boleh sambung belajar..hehe..tapi time amik keputusan tu macam ninja..komot-komot slip keputusan tu..sebab nak menghilang..hahaha..ninja tau..nanti segala pertanyaan i olss jawab dekat facebook ke message ke.Tak sempat nak respon sedih ke gembira..terus aku balik..haha..

tapi aku rasa nak tunggu keputusan dekat Universiti setiap semester ni lagi cuaklah..nak tercabut jantung pun ada juga..yelah..dekat u ni kalau gagal..kena ulang..kalau tak capai pointer yang di tetapkan..gudbye!!cuak sangat..rasa nak nangis pon ada gak tunggu keputusan tu..tak tidur satu malam woii..padahal tahu keputusan aku tu selalunya mesti dapat time pagi-pagi..tapi masih setia tak mau tidur..siapa yang dah dapat keputusan tu..dekat wall berderet-deret ucap Alhamdulillah...tu sebab aku tak boleh tidur sampai pagi..nak cek..tak boleh lagi..email pula selalunya aku dapat time pagi..memang meranalah hai jiwa..hehe..apa pun good luck sesiapa yang nak amik keputusan SPM nanti..Insyallah..keputusan hebak la u olss!!

SEMAKAN KEPUTUSAN SPM SMS
Semakan SMS: Taip SPM [No KP] [angka giliran] dan hantar ke 15888

moden sangat cek SMS je..jeles..hehe..

4 comments:

Azie Kitchen said...

Swmua mudah skrg ni

yan shamba said...

@Azie Kitchenkan kak..hehe..skang pun kena tunggu email jugak..asl lah x de sms..u len da pkai sms da..deh..hehe :)

syada said...

Berdebarrrr :(

yan shamba said...

@syadaberdoa byk2..Insyallah..rezeki baik2 ok..good luck dear :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...