Tuesday, March 19, 2013

REVIEW BLOG:JOM TERJAH MEREKA

.ASSALAMUALAIKUM..

Aku nak join segmen dan giveaways..tapi malas pula..hehe..giveaways sekarang best sangat hadiah dia..sponsor pun ramai je..jadi bila terlampau banyak nau sponsor aku jadi malas pula..hehe..sengal tul aku..tapi aku boleh jadi sponsor jelah siapa nak..nak join tengoklah kalau rajin..bila ada kelapangan.

Jangan salah faham ini bukan segmen..hehe..aku malaslah nak buat segmen-segmen ni..busy..tapi just nak review follower blog yang aku hargai...wah gitu..aku tak pernah pun buat review blog ni pertama kali review blog orang*nape macam sadis...haha*..jadi hari ini otak kosong nak update macam tak tahu nak update apa..apalah kalau salahnya buat review blog ni..nak ajak u olss jejak ke blog mereka yang best!!3 orang ngetop kebabom*over*..




I am a simple person with a passion in blogging and likes to try on something new, love baking and enjoy reading others blog. Happy reading to readers and thanks a lot ♡
ha..gitulah tertulis dekat profile tuan blog ni..suka hati sedap oren aku nak main copy paste kan..sorry my dear...hehe..macam alia ni kata dia suka baking..alia ni ada kongsi Resepi:Macaron !!!!!!!!!!!nape xcited sangat kau izyan sampai banyak nau tanda seru..aku suka macaron ni..lepas ni..bolehlah try buat dengan resepi dia..kalau malas nak buat harap-harap tuan blog buatkan dan post dekat aku*over permintaan*.Blog dia pun just nice..tak menyusahkan..simple..aku memang suka benda simple..siapa suka simple2 memang geng aku..high 5 jom!!hoyeh..*tebiat*..


Blog kak Azie memang i loike..pasal banyak ooo makanan..resepi pun marvelous...sedap-sedap semua..memang i olss nak try nanti bila ada masa...DAEBAK lah orang kata..haha..bab makan aku memang paling xcited dan aktif sekali.Kak Azie ni pun ada membuat tempahan Za'faran dan kuih muih.Oder jangan tak order.Anyway aku teringin nak buat ni Sotong Butter Yang Meletop Dengan Step By Step..memang terliur i olss tengok.Apalagi terjah blog Azie Kitchen untuk pelbagai resepi yang best!kenyang aku lepas jalan-jalan dekat blog kak.Azie ni..hehe..





Simple je blog dia..i olss memang suka yang simple..high 5 lagi sekali!!hehe..dari blog aku peninglah polka dot..aku sebenarnya rimas..haha..jangan lupa juga baca popular post dekat blog Alyn ni okay!Alyn ni student IT..jadi aku xcited lah kalau jumpa orang sama bidang macam aku..hehe..aku pun budak komputer..jadi pertama kali aku masuk blog dia time dia tulis entri pasal games and apps kot..hehe..pantang nampak bab2 komputer mesti aku nak terjah..hehe..gitulah kan..jadi jom terjah blog alyn yang sweet ni.


ok..hari ni 3 blog ni je..hari2 esok lagi esok lagi esok..kalau rajin aku review blog lain..tapi sebenarnya aku malu-malu kucing nak review blog orang..haha..blog aku hanya sekadar picisan..di ceruk-ceruk dunia,bawah tempurung..hehe..malu-malu..hehe..gedixx sangat..jadi tengah santai tu..jom terjah blog mereka boleh kenal-kenalan,tambah pengetahuan kan.




5 comments:

Alyn Roslan said...

eh2..blog saya ada kat sini..hehe..segannya izyan bt review blog alyn yang tak seberapa ni..huhu..thank you so much..you will be the first blogger in my first blog list..coming soon..:)..

heirizalieyana said...

http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

Siti Asiah said...

salam kenal,kemas blog ni.akak suke tulisan ni...suke2...♥

yan shamba said...

@Alyn Roslanhehe...takde pepe pon..thanks :)

yan shamba said...

@Siti Asiahhehe..terima kasih kak ♥:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...