Monday, March 11, 2013

Thailand Movie:Crazy Little Thing Called Love

..ASSALAMUALAIKUM..

Tiba pun hari untuk berehat..ceh...padahal kau kemain rehat lagi izyan oi...bosan-bosan hari ni tengoklah dekat laptop aku yang dah overload ni cerita apa yang best..oh..lepastu nak tengoklah cerita romantik komedi thailand Crazy Little Thing Called Love..sebenarnya ntah dah bape kali aku tengok cerita ni da..hehe..sebab sweet sangat...menyampah...hehe..siapa pernah tengok cerita ni??best tak??

SINOPSIS

FirstLovePoster04.jpg

The ordinary 14 year old girl Nam is unattractive or in simple terms...ugly. But she's always been secretly in love with an older guy in grade 10 called Chon, the most popular student in high-school. He's hot, perfect and generous, and that's what makes girls go crazy about him, including Nam too. But she doesn't give up easily. She tries to do everything to make her get noticed by the boy she loves, in the hope of him turning around to look at her just one more time.
This film inspired by a true story.

Exactly like fanfiction but this a true story*ok..kenapa kau speaking pula ni izyan...*cakap pasal fanfiction tetiba teringat fanfiction aku yang dah lama tak update..nampak tak betapa delusional dan fantasi sangat aku ni..hehe..bukan apa..aku memang suka menulis..even english aku berterabur,broken sana sini gigih juga tulis fanfiction*eh,Bahasa Melayu kau pun tak betul da..*..sebaik ada orang baca...haha..ok..terbabas pula..

this movie memang typically high school girl love story..tapi bila aku tengok balik..haha..kawan sekeliling aku pun adalah macam perempuan dalam cerita ni..tapi tak ada lah obses sangat sampai dari tak cantik terus jadi cantik gitu..cuma macam orang yang dia orang minat tu jadi inspirasi dia untuk berjaya..anggap macam pesaing..walaupun dalam hati sebenarnya suka...sweet gitu konon*yeke??*..

tak nak tipu..aku suka movie ni sebab pelakon lelaki dia cute..haha..dush!!cerita ni sangat comel dan sweet..sampai semut pun kerumun sama dengan aku tengok cerita ni*auta*semut merah,hitam semua ado..peduli pula aku...hehe..

File:LittleThingCalledLove-Still02.jpg

MARIO MAURER

lepas tengok cerita ni kawan aku semua nak mengaku ni pakwe dia..haiz..padahal ni pakwe aku*auta*


File:LittleThingCalledLove-Still04.jpgFile:Baifern06.jpg


BAIFERN

tengok tetiba muka merah mak kemain..terus jadi gojes..guna apo ni..rumpai laut tu ke..hehe

NAK TENGOK MOVIE NI KLIK SINI

short sweet video


ok..dah habis ngarot..aku nak update fanficton jap..*delusional mode on*hehe..tapi aku tak lah berangan nak kisah cinta macam ni..NO!

8 comments:

Nur Fahz said...

fahz minat pelakon lelaki tu.tapi baru 1st time tonton lakonan dia dlm cerita "true friend" kat citra :)

nuraliasaqinaMY said...

Omg omg! Sy tgk cite ni time f4, dua tahun lepas! Best sgt2!!! Tgk beratus kali dalam masa setahun kot, haha! Exited gile ada org tgk jgk, kekeke, yan sy rasa kita ni sama jenis la, bmyk bnda awak suka, sy pun suka :DD likes

Arai Lekir said...

dah tengok movie ni beberapa tahun lepas. Cerita ni sweet dan sedih.

syieda_syaada said...

haha so true la dear..cita nie sgtlahh comel plus sweet gilak2.. dah bapa kali tgk pon still tak bosan hehe.

btw suka laki tu jgk and pompuan tu pon cantek, sweet jer tgk hehe :D

yan shamba said...

@Nur Fahzoh..yeke..nanti tgklah cite ni..best :)

yan shamba said...

@nuraliasaqinaMYsamelah da tgk ntah bape kali ntah..hehe..yeke..bestlah nnt kite leh sharing ape kite mnt kan..i loike jugak..high 5!! :)

yan shamba said...

@Arai Lekiraah..yup..cite sweet sgt..sdih pon ade :)

yan shamba said...

@syieda_syaadakan...tgk byk kali pon x boring..lg2 suke tyme confession dia..comel..dua2 pelakon sgt gorjes..hehe :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...