Friday, April 5, 2013

1st Giveaway By Emas Putih


As-Salam
Hari ni uzu nak lancar 1st Giveaway kat blog uzu. Dijemput join dan support Giveaway uzu ye.
Mana tau rezeki korang kan. Mudah-IIan :)

1st Giveaway akan berlangsung pada 04 April - 17 April 2013/11:59pm




1. Buat entry yang bertajuk 1st Giveaway By Emas Putih

2. Follow sponser, Like fanpage, Klik iklan, Klik G+ dibawah (wajib akan diperiksa)

3. PALING WAJIB Copy coding entry kat bawah dan Paste ke Html post

[1. klik pada Html 2. paste coding entry 3. tekan compose . 4 klik publish]


copy coding entry ini di credit kan ke Mia Liana


Follow blog Sponser
Banyak sangat nak follow? Anggap je korang sedang berblogwalking and sambil menang hadiah.
Tak rugi ape pun kan . Dont worry diorang akan follow korang balik.

Like Fanpage Sponser






Klik Iklan Sponser
(Tunggu sampai habis loading) <-- data-blogger-escaped-jujur="" data-blogger-escaped-nbsp="">



Follow G+ Sponser

HADIAH-HADIAH



Top Referral
1st  Cash RM 30 
2nd Topup RM10


Hadiah Random
Domain (com/net/my) x 3
Banner 300x90/sebulan berharga RM100 di Ping.jer x 1
Bisness Card x 1
Bedak Arab x 2
T-Shirt Terengganu x 2
Beg x 2
Shawl x 3
Tudung Bawal x 3
Maskara Fiber berharga RM45 x 1
1x BB Cream Skin79 5g x 1
Necklace Vintage x 3
10 broochs x 2
Topup RM5 x 15
Topup 3 x 1
Buku "Aku Terima Nikahnya" x 1
Buku Diary of a Wimpy Kid : The Third Wheel by Jeff Kinney berharga RM48.50 x 1
Buku Ilmiah x 1
Bookmarks Eksekutif x 5
Frame x 1

Klik untuk melihat -->GAMBARAN HADIAH

Terima kasih kepada sponser-sponser yang sudi menaja 1st Giveaway by Emas Putih ini.


12 comments:

nuraliasaqinaMY said...

Banyak nau nak buat. Dah la tak faham mende pun step nak join T..T

yan shamba said...

@nuraliasaqinaMYhehe..mmg byk yunk oi..tp ni copy je code entry kt tuan punye blog..kbanyakkan blog sponsor pon da follow lame da..kite join je lah..hehe..bosan2 ni :)

dEdEQ dE wIshEs said...

GUDLUCK SYGG :)

Mimie Najib said...

bnyaknya nak diclick2.. :)
semoga berjaya ya.. :)

Lynn si pipi merah said...

gud luck dear. btw da follow sini lama dah :)

yan shamba said...

@dEdEQ dE wIshEsterima kasih :)

yan shamba said...

@Mimie Najibhehe...yup..klik2 je..tq sis :)

yan shamba said...

@Lynn si pipi merahthx.. :)

TERCENGANG said...

Jom join! RM5000 dari BloggerWanita. Orang nak beri, kita ambik je..
http://amgyver.blogspot.com/2013/04/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger.html

Diana Azis said...

Best of luck dear :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/04/1st-giveaway-by-emas-putih.html

Khairul Zamri said...

Dari Contest yang sama, Good Luck! 1st Giveaway by Emas Putih

Emas Putih said...

haii thanks sudi join.. Jom blogwalking+follow kat peserta dan jgn lupa tengok sapa pemenangnya .http://www.kisahemasputih.com/2013/04/pemenang-1st-giveaway-by-emas-putih.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...