Monday, April 8, 2013

BERALIH ARAH KE KOMLI ADS PULA...PERMOHONAN KOMLI ADS DITERIMA.

...ASSALAMUALAIKUM..



Semalam berjuang,berdebar sangat dan cuak..Insyallah...aku berjaya ..tetiba...hehe...selalu tengok  blogger pasang iklan KOMLI dekat blog macam masyuk je..earning dikira dalam USD..aku pun nak cubalah juga..dah 3 tahun setia dengan nuffnang..kali ni i olss nak bertukar angin pula...merajuk dengan nuffnang..hehehe...lepas pasang iklan KOMLI ni mesti status nuffnang aku tukar non-glitterati kan..tapi tak pe..aku dah cepat-cepat cashout sebelum duit aku berkurang...jadi kali keempatlah cashout nuffnang..

aku tunggu detik-detik untuk cashout dekat nuffnang supaya aku boleh cuba KOMLI ni..nuffnang pun aku tengok kenapa macam kedekut je..hehehe..kan aku dah curang dengan dia..betapa setia aku selama 3 tahun..BE memang ada je dekat blog ni menari-nari tapi asal earning macam tak gerak-gerak..tak pe lah..nuffnang i letak dekat tumblr jelah..walaupun susah dapat CPUV dekat situ..

Jadi seminggu lepas aku pun daftarlah KOMLI..hari ini dah dapat respon dari pihak KOMLI..maksudnya dalam 10 hari aku tunggu..ingat tak lulus...sebab aku baca dari orang yang berpengalaman nak letak iklan KOMLI ni pageview ke UV kena meletop juga ada orang tu dah mohon lama pun tak ada respon....aku punya pageview & UV bolehlah hidup...eh2..hehehe...i bukan selalu update..bukan kejar SEO,trafik nau...serabotlah..hehehe..



Alhamdulillah..dah diterima..jadi sekarang nak bereksperiman dengan KOMLI pula..macam mana tapi still kena maintain juga trafikkan...tapi tulah aku ni malas nak update..rajin repost je...hahaha...busy study,stress!!nak buat entri baru je terhalang dek tengok video oppa2 i..gedikzz sangat...siapa nak join KOMLI ni silalah 


cubalah nasib anda...tak salah nak mencubakan..kena berani mencuba...eh2..padahal aku lepas 3 tahun baru berani..hehehe...jadi jangan lupa klik iklan2 di blog kiter*over*...ada je iklan nuffnang..cuma tengah curang tepek KOMLI juga..





4 comments:

tenku butang said...

ho.. kena follower pun ramai gak lea yea.. hu2.. nuffnang mmg slow sikit..

Dulu CIK FAFA sekarang CIKpuanFAFA :) said...

untunglaaa ada KOMLI.. Hihi

yan shamba said...

@tenku butanghehe..kite pon x tau..men dftar je..nk try..hehe..aah..nuff tetibe slow pula..

yan shamba said...

@Dulu CIK FAFA sekarang CIKpuanFAFA :)
hehe..baru letak..nk beralih arah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...