Tuesday, April 16, 2013

BLOGGING-DULU BAGI AWARDS EDIT GAMBAR CECOMEL SEKARANG HADIAH MELETOP!!

..ASSALAMUALAIKUM..

Adoiyai..asal aku nak update blog je mesti merepek search benda lain..lepastu tak jadi nak update..tadi baru godek-godek entri lama..saja nak tengok apa yang best..tapi memang tak ada yang best semua merepek tahap empatpulohempat..aku punya style blogging cakap merapu..hehehe..asalkan i olss bahagia..u olss tolong ye jangan jeles tengok kebahagiaan i olsss...

Sekarang ini blogging ni banyak Giveaways,segmen,review dan bloglist bagaikan...kadang-kadang giveaways,segmen sampai tak terkejar nak join,dekat dashbord tu pun reading list blogger update berderet-deret entri giveaways..rajinnya korang kan..kan bagus kalau aku ada masa nak join giveaways tu...kalau time aku mula blogging  dulu..tahun 2009...ceh..macam lama nau...ada awards2..edit gambar cecantik sebagai awards..kalau sekarang kan review blog..tapi sama juga review blog dan bagi awards gitu..


dapat awards!!jadi followers ke 100...time tu alahai..sekitednya aku kalah menang apa pula..lepastu awards yang dapat tepek dekat blog...maklumlah baru blogging semua nak ditepek..bling2 bagai..dah lelame..ginilah blog aku simple dan bosan je..hehehe..rasa dihargai sangat..ok..geli nau..

antara awards yang i olss dapat..maklumlah tak mampu nak dapat awards gilang terbilang macam femes blogger tu..dapat awards ni pun jadilah..asalkan aku bahagia..hehehe..




lepastu dah dapat awards tu tagging lah blogger lain pula..sharing is caring*kaitan ke??*lagipun memang cecomel dey all buat awards ni..aku je tak pernah bagi awards..hohoho...dulu tak retilah nak edit cantik-cantik..kuno nau dulu..bila aku tengok awards ni balik..wujud lagi tak blog blogger2 yang bagi aku awards ni..kalau ada pun dah tukar url maybe...ini juga salah satu cara nak merapatkan ukhwah antara blogger ni..seronok kot..walaupun bukan awards yang kita boleh guna..tapi cantik,comel gini editnya..mestilah i olss suka..hehehe..tapi tak kira cara apa its cool right..bloggers menghargai antara satu sama lain..tak perlu duit pun tak apa...macam ni simple pun boleh...sekarang ni misi aku nak blogwalking ke blog geng2 blogger aku dulu..huhuhu..ada lagi tak blog mereka..adios!!




5 comments:

misz sheyla said...

dulu pun rajin gak nak join giveaway..sekarang ni malas sikit,,sebab kena follow ramai sponsor..pening pale nak follow semua..kalau tenet laju xpe..tapi slow gile macam apa

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Mimie Najib said...

lama dah yan berblogging ye.. :)

kalau blh menang macam2 tu, kira rajin jgk menjoinkan diri.. :)

yan shamba said...

@misz sheylammg skang sponsor ramai betol...kdg2 mls nk join sbb tu..tp bile ada masa..join lah juga :)

yan shamba said...

@Mimie Najibhehe..lama x lama sgtlah...ni x mng pon just org tag kita. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...