Tuesday, April 30, 2013

Terima kasih cik nuffnang!!

..ASSALAMUALAIKUM..

Alhamdulillah..dapat CPUV....aku baru je nak letak iklan KOMLI aku kembali..sekali tetiba dapat BE..sebenarnya sebelum ni status aku non-glitterati sebab aku curangkan letak iklan KOMLI..hehe..nak selesaikan hal cek aku rehatkan jap KOMLI untuk dapat status glitterati balik...baru pertama kali curang..tapi nuffnang nak sensitif pula..



Aku rehatkan KOMLI pun sebab nak selesaikan hal cek nuffnang..aku dah dapat cek nuffnang aku kali yang keempat..tapi aku ni..adeh...boleh lupa pula mana jadah aku letak cek tu.ini kali yang kedua ye aku terlupa mana letak cek aku...jadi rehatkan iklan KOMLI dulu supaya urusan cek aku tak lah lama selesaikan..mungkin dapat dalam masa 2 minggu ni..tapi tetap hantar tiket dekat nuffnang sebulan baru jawab..aku pula punya tak sabar asyik hantar tiket je lepastu siap berhabok nak speaking english..nyampah...

jadi tengok orang update dapat BE nuffnang aku pun tengoklah juga akaun nuffnang aku..ada dua BE..Alhamdulillah..nuffnang memang baik hati*tetiba puji*..

bila aku tak tahu nak update apa..ni jelah yang mampu nuffnang pun jadilah..hahaha...sekarang ni agak sibuk nak update pula asyik separuh jalan je..akhir sekali...terima kasih cik nuffnang...huhu...over sangat..

5 comments:

Lynn Munir said...

Nuffnang,Nufnang....alhamdulilah, merasa juga hasil dari Nuffnang ya Izyan.

eimah siti said...

tahniah ^^

yan shamba said...

@Lynn MunirAlhamdulillah...adalah hasil dr blogging ni kan... :)

yan shamba said...

@eimah sititerima kasih eimah..Alhamdulillah :)

Mohd Hakim Faiz said...

Tahniah dpt BE CCPUV daari nuffnag ..

cuba lagi.. lawat2 la ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...