Wednesday, April 10, 2013

WORDLESS WEDNESDAY #9:AWAK TU PEREMPUAN CUBA SOPAN SIKIT

...ASSALAMUALAIKUM..



cot-cet:memang tak dinafikan selalu je berlaku dekat sekeliling kita..budi bahasa budaya kita..lagi satu awak tu perempuan cuba sikit jaga kesopanan..adoyai..

16 comments:

Susan Lolo Bua said...

memang banyak saya jumpa benda macam ni, pompuan tapi tak retih nak bersopan santun.. :)

Mysara Ab Rahman said...

kte pernah gk wkt tu naik bus..ada sorg bdk pmpuan tp free hair, cntik nmpk lembut je muka dye, muka iras cina
tp bila berckp, 1 bus bley dgr...adoi

Ikhmal Merah said...

haha... bersemborrrr!

Harith Iskandar said...

ehehe pernah jumpe byk kali dah mcm ni.tp bkn sj cakap-cakap..perangai pun same..aduaiiii mcm mn nk pilih nie... :p

iffah imani said...

hehehehe tersangkut tulang ayam terus..lawak jer kartun tu..

yan shamba said...

@Susan Lolo Buakan..cube sopan santun sikit klo ckp tu :)

yan shamba said...

@Mysara Ab Rahmanadeh..spoil tol..hehe..dah cntik..ckp kalah mak joyah pula..1 bas nk dgr..hehe :)

yan shamba said...

@Ikhmal Merahtulah..org yg dgr terancam nyawa..hehe :)

yan shamba said...

@Harith Iskandarhehe..Insyallah..ada yg baik2 :)

yan shamba said...

@iffah imaniterkezot sgtkan..hehe :)

nuraliasaqinaMY said...

Haha, kawan sy ada da sorang mcm ni. Tak tau nk tegur mcm mana. Tak suka ok prangai mcm ni. Huuu

Mimie Najib said...

akk rasa senang je nak jmpa situasi ni..lagi2 time kuar ke shopping complex.. tanjat i tau bila dgr..hehehe

yan shamba said...

@nuraliasaqinaMYsamelah..kdg2 terkedu kite dgr..:)

yan shamba said...

@Mimie Najibkan..mmg tekezot kak...sebaik x pengsan..hehe:)

FD. said...

tersembur habis. haha.

yan shamba said...

@FD.kan..hehehe..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...