Tuesday, May 7, 2013

Baju menyemak dalam wardrobe..jom jual di FriendlyFashion!!


..ASSALAMUALAIKUM..


Sejak akhir-akhir ni busy..aku pun sibuk update jual baju ye..hehehe..mood bisnes..nak topup pemenang GA pun tak topup lagi..adoi ai...rasa bersalah dibuatnya....awak-awak kalau baca..maaf ye...saya akan cuba cari masa untuk topupkan..maaf sangat-sangat..kenapalah aku ni serabut sangat..

Pre-loved item aku berjaya pun di jual cuma tinggal dua baju dan 2 selendang gojes..yelah nak clearkan wardrobe aku yang dah semak..orang kata apa sampai termuntah baju tu..sesuka hati aku je...orang tak kata macam tu pun..

FRIENDLYFASHION.MY

pernah dengar tak website ni??izyan rasa ramai yang tahu kan..kalau dekat website ni korang boleh juallah pre-loved items korang...tapi haruslah dengan harga yang berpatutan..yelah kalau korang beli mahal mana pun baju tu..tapi dah bila jadi pre-loved item..orang fikir murah je...tapi kalau berjenama mahallah sikit tapi biar berbaloi juga macam korang dah pakai berapa kali..kualiti tetap penting..hehe..takkan nak tipu orang kan..

bukan takat jual baju korang yang dah tak nak pakai lagi..baju tu pun biar yang senonoh sikit kualitinya..yang masih layak untuk dijual...korang juga boleh swaps baju  dengan sesiapa yang berminat nak swap baju dengan anda..mungkin juga boleh swap dengan benda lain macam novel...dan juga boleh just giveaway barang-barang korang..sebab dekat laman web tu di ruang forum korang bolehlah nak jual buku,handmade items,beg,pasal travel semua..yang pentingnya  korang pergi je lah website tu..hehe...

kalau yang nak promote bisnes online korang pun boleh di forum yang disediakan..jangan malu2..main taram hentam je promote..kalau korang nak promote pre-loved items korang dekat forums pun boleh sebab..aku rasa kalau korang promote gitu dekat profile korang..orang macam terlepas pandang..maklumlah ramai kot yang nak jual baju2 dey all..jadi list item makin kebelakang...jadi terus je promote di forum..

jom  join Friendly Fashion bagi clearkan wardrobe korang dan memenuhkan wardrobe orang lain..selain dapat kawan baru gak!!

Friendly Fashion





6 comments:

mamawana said...

Assalam

Tq sharing info

tenku butang said...

yan pernah beli sini ke? ok x? err.. bole percaya ke?

yan shamba said...

@mamawanasalam..welkem :)

yan shamba said...

@tenku butangx prnh beli..just jual baju je dan swap je..boleh..sbb ni komuniti tok org malaysia...:)

Hime said...

memang die kua page vinted.com ea? xpham sgt la page die ni..sbb mcm page omputih je..mane yg kate forum malaysia tu?huhuu

yan shamba said...

@Hime
unfortunately,yup..they already closed down yg malay punyer n changed dgn yg vinted ni..x best..x dpt nk jual baju lg..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...