Monday, June 17, 2013

Nuffnang ooo nuffnang..terima kasihlah ye..

...ASSALAMUALAIKUM..

Lama tak update blog ni..sejak kim jong kook datang Malaysia ni tak ada mood nak blogging..haha..motif sangat aku ni kan..mesti ramai yang annoying..haha..by the way dah habis dah demam kim jong kook ni dia dah balik korea pun!!memang handsomelah dia..adeh..aku yang perempuan pun jeles tengok skin dia yang flawless tu..ingat dia ni tanned lah..sekali putih mak ai..haha...berdiri depan dia aku pandang dia kemain tinggilah sebab akulah ni yang pendek..hahaha...nanti2 lah aku update pasal kim jong kook..ahh!!bestnyer jumpa dia..haha..impian jadi kenyataan..hohoho..

nuffnang ini aku ingat barulah nak curang..tapi bila tengok earning nuffnang aku ada dalam RM30 lebih sejak last sekali aku cash out bulan lepas ke 2 bulan lepas..aku pun setialah balik kononnya..jadi berehatkan kejap komli..ceh2..aku pandai nak pasang strategikan..yelah...dah rm50 lebih sikit aku cash out jelah nuffnang..malas dah nak tunggu lama..tapi nuffnang baik hati pula sekarang..dulu berkulat tunggu nak dapat CPUV..jadi aku letak KOMLI..status pun jadi non-glitterati..tapi sekarang dah glitterati balik..then dah lama tak cek akaun nuffnang sekali ada 5 CPUV baru on going..aww..kemain nuffnang baik nau sekarang ye..hehehe..


nampaknya aku setia baliklah dengan nuffnang..dia cam kedekut je nak bagi CPUV...aku curang lagi..hahaha..tak apa..sabarkan..ada rezeki..Insyallah..yang penting blogging je lah..ini side income aku je..time terdesak baru cash out..huhu..ha..aku beli tiket kim jong kook pakai duit nuffnang lah..haha..time tengah pokai teringat dekat nuffnang..terus cashout..hape pun tak bolehkan...marilah kita berblogging dengan berhemah..no gossip please!haha..motif.



3 comments:

Sofinah Lamudin said...

eh eh.. boleh ajar sikit tentang nuffnang ni tak? hehehehe... dah lama dah syg curang ngan nuffnang ni.. cene ye nak dapat rm50 tu? :D $$$$ reply kat blog saya ye.. thanks :)

Mysara Ab Rahman said...

ada gk baca blogger len kene cm ni

azifah yazid said...

wow 5 sekali dapat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...