Saturday, June 29, 2013

PEMENANG 2ND GIVEAWAYS BELOG IZYAN SHAMBA

..ASSALAMUALAIKUM..


yezza!!nak umumkan pemenang bagi 2ND Giveaways BELOG IZYAN SHAMBA..terima kasih buat semua yang joined ok!pemilihan 100% guna pak cik random ok..dah baik aku berhenti membebel kang ke laut kang aku punya bebelan ni...pemenang yang bertuah..jeng..jeng..jeng..


NO PESERTA BOLEH TENGOK DI SINI

harap andalah yang bertuah ye..

CASH MONEY

49 (RM 20)
 23 (RM20)
83 (RM10)

sponsor: Aisyah Khir

*yang ini sila contact izyan sebab duit sponsor sudah diberi kepada izyan..dan nanti duit tu nak bank in ke,topup ke..pm me at my fb ye.. IZYAN atau FB PAGE

TOPUP

RM 5(maxis/digi/celcom) X 3
 73
67
 52
sponsor : Nik Ainaa

RM 5(maxis/digi/celcom) x2
 39
36
sponsor: Nurul Darlliana

RM5(maxis/digi/celcom) x3
 8
 62
 71
53
sponsor: Izyan

RM 5(maxis/digi/celcom) x2

 59
 15

sponsor: Haida Husmey

RM 3(MAXIS/CELCOM/DIGI) x1
27
sponsor: Azwar Syuhada

RM 10 (MAXIS/CELCOM/DIGI) x2
9
18
sponsor : Laila Tiqa

Edit Full Templete x2
29
43

sponsor: Ryn Inutl

Header Blog - x4
94
54
85
12
sponsor: ibnuismaini

Review Blog - x5 
19
46
70
78
27
sponsor:Nik Ainaa

*yang ini sponsor take note ya! :)


Banner/Iklan- x1 
90

1
sponsor:Zemaas Anim 

LAIN-LAIN

shawl panjang x2

17
38

masking sticker x4

16
34
40
92

brooch x3

89
68
70

tribal blouse x1

26


selendang tribal x3

48
93
75


inner neck satin x1

24

mousepad  x1

57

mirror keychain x2

31
69

Running Man T-shirt x1

88

sponsor: IZYAN & friends 
boleh pm di BLOG PAGE juga

*bagi yang hadiah pos sila pm izyan nama,alamat,no phone
*bagi pemenang mousepad dan mirror keychain sila sertakan gambar design anda juga ye.
*hadiah pos akan di pos selepas hadiah design siap.terima kasih.
*hadiah dari para sponsor boleh dituntut sehingga 2/7..hadiah burn ye lepas tu..hee...jadi cepat2 tuntut ye..:)
*sila bagi respon/tuntut hadiah anda daripada sponsor ye..link untuk contact sudah diberi.Anything just pm fb Izyan k.Thanks.:)
*siapa yang tak menang jang kecewa ok..anda sume masuk dalam bloglist izyan nanti
*Terima kasih untuk para sponsor dan jika ada yang memerlukan sponsor fr GA just pm my fb k..thanks alot!


TAHNIAH BUAT YANG MENANG YANG TAK MENANG JANGAN SEDIH-SEDIH K!
















7 comments:

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Saya pemenang no. 29. TQ! :)

Izzati Shaidi said...

saya no 68 !! thanks :) tahniah yang lain :)

najiah shaharain said...

ooh..my number was not lucky..hihihi.btw,congrate..

Syaz Blackrose said...

tahniah buat pemenang

Dianaa said...

alhamdulillah, terima kasih :)
tahniah utk yg lain ^^

sha (chirp chirp) said...

waaah, tahniah kpd pemenang2 :D

cik amal said...

tahniah pada pemenang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...