Tuesday, July 2, 2013

First giveaway By Nong


..ASSALAMUALAIKUM..



-KLIK BANNER UNTUK JOIN-


Syarat-syarat Penyertaan :
1) Ada blog dan warganegara Malaysia.
2) Follow blog saya SINI
3) Like fanpage saya   
4)  [ Tak wajib ]



5) Follow Blog sponsor :




6)Like Fanpage sponsor :



7) Follow Twitter sponsor :



                      



8) Klik SINI  SINI SINI SINI SINI  [ Tunggu sampai Loading!, Jujur tau ]
9) Buat Entry Tajuk 'First Giveaway by Nong'
10) Copy banner dan linkkan ke entry ini. Lelain tempat tak diterima
11) Tarikh mula dan tamat ; 30 June 2013 - 1 Ogos 2013
12) Publish entry, Copy and paste kan link entry yang awak buat ke entry ini dan promote sehabis-habisan untuk memenangi wang tunai RM30 dari saya sendiri. Happy Giveaway! ;-)
13) Pemenang dipilih berdasarkan random.org
14) Kalau rajin mintak tolong click nuffnang saya sekali. Kat sidebar ade, kat entry ni pun ada. Thanks!



P/s : Jangan main kotor na. Allah nampak. Ikut syarat-syarat diatas kalau awak nak menang hadiah secara halal. Hehe InsyaAllah. Oh, btw semua penyertaan akan di check. Beware! ;-)
p/s : Sponsor digalakan join. SUBMIT COMMENT SEKALI JE. NANTI SAYA APPROVE


SENARAI PESERTA [ Last update 1/7/2014 8.14pm ]

-JOIN JANGAN TAK JOIN OK!!-

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...