Wednesday, August 27, 2014

Photobook yang best!

..ASSALAMUALAIKUM..

Orang buat photobook..iolss pun nak juga..tapi bukan iolss lah kakak iolss..photobook tu maksudnya gambar buku..siap nak translate kan..photobook ni kami buat dengan photobook Malaysia website..ha..klik SINI kalau nak buat juga..bila korang dah masuk website tu apalagi daftarlah..nak buat photobook guna design yang disediakan pun boleh..tapi kena download software photobook design tu dekat website tu..senang je..lepas dah download bolehlah u olss semua edit gambar korang

gambar yang rasa macam gelap tu..eloklah diterangkan..senang cerita letak gambar yang cantiklah kan
dah tiga kali kalau tak silap aku kakak aku buat photobook dari Photobook Malaysia ni..cantik dan comel..kalau tengok albumkan macam boring sikit..ni ada warna-warna macam best sikit..hari tu testing buat photobook masa kita orang pergi Sabah..tepek sikit gambar yang kau orang rasa macam comel..


gambar kulit depan

layout dan semua corak-corak tu ada dekat software  photobook designer tu..korang apply je mana korang minat

 




tang harga pula..berbaloi..tidaklah mahal sangat...kadang-kadang ada promotion..cepat-cepat grab uolsss..kakak aku pun biasanya beli time promotion..hehe..biasalah tu kan..best juga kalau pergi travel mana-mana buat photobook..kalau nak cuci tu tak tahu pula bila..nak pergi kedai malas..hahaha..ni dah dok ngadap laptop edit sikit-sikit lepastu orderlah.

so siapa yang nak juga photobook ni bolehlah order dekat SINI
















1 comment:

Zamani Abe said...

Assalamualaikum.. :)

Zam dtg bawa khabar ni.. Thanks untuk penyertaan dalam segmen Power Bank tu.. Tahniah.. Anda salah seorang pemenang

:http://zamani84.blogspot.com/2014/09/tahniah-pemenang-segmen-2-mini-power.html

Untuk pemberian alamat, PM Zam di FB ya: https://www.facebook.com/zamani.mohammad.3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...