Thursday, September 11, 2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !

..ASSALAMUALAIKUM..

Lama En.Ben tak buat segmen..dulu-dulu dia buat segmen semua aku join pasal dah blurr nak update apa..kali ni pun blurr jom join segmen ni simple ajo..

tepek banner uolsss..siapa nak join klik banner okay!

BEN ASHAARI

LATAR BELAKANG:

katanya tulis ringkas je..ok..iolss manusia..perempuan..hehehe..22 tahun..tu je kot...hahaha

KELEBIHAN BLOG:

kelebihan?macam tak tahu pulalah nak jawab apa tetiba...banyak sangat kelebihannya blog iolss ni..hahaha..kelebihannya tuan blog ni pandai merepek dekat blog.Blog warna ungu..itu kelebihan bagi orang yang masuk blog aku dan suka warna ungu..hahaha..nampak tak aku merepek..

IMPIAN AS BLOGGER?:

tak harap lebih...duit satu juta terjelepok gitu je depan mata..haha..tak lah..harap blog ni dapatlah bertahanlah hingga 10 tahun akan datang..dapat den celebrate sikit 10th anniversary blog..sekarang blog dah 5 tahun..dah boleh pergi sekolah dah.Dan harap sentiasalah ada orang baca blog iolss yang sendu ni..hehe


ok..habis uollss..adios..nak join klik banner!






8 comments:

Yan Ty said...

Salam Kenal!

Selamat Berblogging !!

alieff said...

Salam perkenalan Yan :D
Seronok jugak bila dapat celebrate anniversary blog sendiri kan. Moga jalan untuk mencapai impian dalam dunia blog ni dipermudahkan lah ya. Ameen.

Salam perkenalan daripada saya -- Alieff.
http://alieff-artwork.blogspot.com

calrase patrick said...

semoga impian awak terlaksana . selamat bersegmen :)
http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

mselim3

ros_reeza said...

Hai, Ros singgah sini dari segmen yang sama. done follow #2178
http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

AyuInsYiraH said...

ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

semoga impian awak tercapai...

http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Amanina Mads said...

all the best.. sama la warna blog. hehe

fadhil eda said...

singgah sini

http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...